Nog steeds bij dezelfde energieleverancier? Stap over en bespaar geld

huis 2De energieleveranciers voeren een onderlinge concurrentiestrijd gericht op de scherpste prijs. Jij kunt hiervan profiteren door eenvoudig je huidige leverancier te vergelijken met andere leveranciers. De kans is groot dat jij maandelijks veel geld kunt besparen.

Tegenwoordig vergelijken wij alles op het internet. Dit is slecht nieuws voor de te dure verzekeraars, energiebedrijven en winkeliers. Wij weten nu wat normale prijzen zijn voor producten en diensten. Energie is na de maandelijks te betalen huur of hypotheeklasten de grootste kostenpost binnen het huishoudbudget. Door de 36 verschillende energieleveranciers te vergelijken kun je mogelijk wel €250 per jaar besparen.

Vergelijken is niet ingewikkeld en overstappen wordt voor je geregeld

Wij gaan liever de autoverzekering vergelijken dan energie. Waarom? Omdat je aan de hand van het kenteken de verzekeraars al onderling kunt vergelijken. Energie vergelijken is niet veel lastiger! Weet je niet precies hoeveel jij jaarlijks verbruikt? Geen probleem aan de hand van jouw gezinssituatie is het verbruik eenvoudig in te schatten. Het overstappen regelen de energieleveranciers onderling wel.

Overstappen geeft eenvoudig een besparing van €250 per jaar

Vooral als je nog nooit bent overgestapt naar een andere energieleverancier kun je in de meeste gevallen wel €250 per jaar besparen. Je kunt hulp krijgen om energieaanbiedingen onderling te vergelijken. Via Pricewise.nl hoef je alleen maar je postcode in te vullen en jouw gezinssamenstelling te selecteren. Door ook nog aan te geven wie nu jouw huidige leverancier is, kan de vergelijkingstool van Pricewise.nl de beste leverancier voor jou selecteren.

Eenvoudiger kun je niet besparen!