Zijn woningfolders nog wel van deze tijd?

Je wilt een huis kopen, maar waar begin je? Ga je rondkijken in je favoriete buurtje?

Doe je elke dag een zoekrondje op Funda? Of bekijk je de nieuwste advertenties in de makelaarskrant of woningfolder? Het mag dan achterhaald klinken, woningfolders en –kranten spelen nog altijd een belangrijke rol bij de verhoop van een huis. Ze zijn vaak een eerste kennismaking en vormen een aangename tool om wat meer over een pand te weten te komen. Daarna is het tijd voor bezichtigingen, online inschrijvingen, biedingen en het officiële koopproces. Folders drukken om de verkoop van een woning te bespoedigen, is dus wel degelijk relevant. En met een eigen ontwerp en formaat naar keuze zorg je ervoor dat je opvalt tussen alle andere reclamefolders. Benieuwd naar de drukmogelijkheden? Neem eens een kijkje tussen het online aanbod van Drukland.