NVM Open Huizen Dag van maart 2011

Tijdens de landelijke Open Huizen Dag van de NVM zijn er 130.000 bezichtigingen verricht. Gemiddeld houdt dat in dat ieder deelnemende huis 2,5 keer bezichtigd is.

In totaal deden er 52.000 huizen mee aan de Open Huizen Dag. Door het verlagen van de obstakels hebben ze de “te koop” staande huizen toch aan veel mensen kunnen presenteren. Een reguliere bezichtiging kost de nodige moeite, en moet vaak passen is de agenda van de makelaars en de geïnteresseerden.

Veel bezichtigingen worden gepland op een doordeweekse dag, dat de mensen al tijd tekort hebben. Op zaterdag kunnen de potentiële kopers zonder enige druk een kijkje komen nemen in diverse huizen op één dag.

In vergelijking met de Open Huizen Dag van maart 2010, was de opkomst iets lager. Vergeleken met de dag in oktober 2010, was de opkomst hoger.

De Open Huis Dagen worden twee keer per jaar georganiseerd. De eerstvolgende zal plaatsvinden in oktober 2011.

Nu maar hopen dat deze extra moeite door de verkopers, ook resulteert in een groei in het aantal verkopen. Normaal gesproken worden er ongeveer 2.500 huizen verkocht per week.

Lees ook:Open Huizen dag van 28 maart was een groot succes
Lees ook:Het belang van een open huis
Lees ook:Vandaag weer Open Huizen dag
Lees ook:Tegenvallend aantal bezoekers op Open Huizen Dag
Lees ook:Honderdduizend bezoekers op Open Huizen Dag

Eén reactie op “NVM Open Huizen Dag van maart 2011

  1. Albert Borsje

    Ook wij doen mee met de openhuizendag.
    Vorige openhuizendag niemand op bezoek gehad, vandaag met een halfuurtje te aan één echterpaar op bezoek gehad, waren enthousiast.
    Hopelijk komt hier wat uit, hebben we niet voor niets alle voorbereidingen gehad. Ben in ieder geval blij dat er mensen zijn komen kijken

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.