Het duurste huis op Funda

Op Funda staan inmiddels ruim 233.500 huizen te koop. Het duurste huis dat op dit moment te koop staat kost €8.950.000. Het huis staat in Aerdenhout.

Er staan mogelijk huizen op Funda die nog duurder zijn, maar van de huizen waar de prijs van bekend is gemaakt, is dit het duurste huis. Voor een bedrag van bijna negen miljoen euro krijgt u een huis gelegen aan een natuurgebied. Het huis heeft maar liefst 11 slaapkamers en 5 badkamers. Het huis heeft vier woonlagen en uiteraard een zwembad (niet inpandig).

Daarnaast krijgt u bij het huis een vrijstaande chauffeurswoning, een plantenkas, een tennisbaan en veel privacy. Het huis ligt op een kavel van 40.657m². Een tuinman (of eigenlijk meerdere) kunt u niet zonder.

Wat zijn de maandlasten?
Het huis staat al langer dan een half jaar te koop, dus laten wij er vanuit gaan dat u het huis kunt krijgen voor een flink lager bedrag, u hebt bijvoorbeeld een hypotheek nodig van €8.500.000. Stel u krijgt de hypotheek rond en u moet 4 procent hypotheekrente betalen. Voor de berekening ga ik uitsluitend uit van de te betalen hypotheekrente.

Bruto maandlasten per maand bedragen: €28.333,33.

Lees ook:Duurste huis in Amsterdam
Lees ook:Opknaphuis voor 50.000 euro
Lees ook:Duurste huis in de verkoop: €9.999.999 k.k.
Lees ook:Annuïteitenhypotheek dure oplossing voor starters
Lees ook:De beste redenen om een huis te kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.