Tegenvallend aantal bezoekers op Open Huizen Dag

Mede door het prachtige weer op 1 oktober 2011, is er weinig gebruik gemaakt van de mogelijkheid om huizen te bezichtigen zonder een afspraak. Het aantal kijkers op de Open Huizen Dag viel zwaar tegen.

Twee keer per jaar wordt er landelijk een Open Huizen Dag gehouden. Er deden 56.000 huizen mee verspreid over het land. In totaal zijn er 95.000 bezoekers geregistreerd. Voor een deel werd dit veroorzaakt door het strandweer met temperaturen tussen de 23 en 25 graden.

De Open Huizen Dag in het voorjaar heeft 130.000 bezoekers getrokken. Ondanks het weer is het aantal bezoekers toch nog tegenvallend. Waarschijnlijk zijn minder serieuze kijkers nu weggebleven. Eén op de drie deelnemers aan de Open Huizen Dag heeft het huis voor niets opengesteld, want ze hebben geen bezoekers mogen ontvangen.

Lees ook:Voorbereidingen treffen voor de Open Huizen Dag
Lees ook:Honderdduizend bezoekers op Open Huizen Dag
Lees ook:Open Huizen Dag oktober 2013 – 125.000 bezoekers
Lees ook:105.000 bezoekers op Open Huizen dag
Lees ook:Open Huizen dag van 28 maart was een groot succes

Eén reactie op “Tegenvallend aantal bezoekers op Open Huizen Dag

  1. Recreatiewoning.nl

    Iets andere markt, maar toch wel met duidelijke raakvlakken. De Second-Home beurs te Utrecht is zeer teleurstellend bezocht door de consument. Circa 3.300 mensen brachten gedurende de drie dagen een bezoek aan de beurs.
    Ook het aantal standhouders was met bijna 50 afgenomen ten opzichte van de vorige editie.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.