Huizenverkoop gestegen in september

In vergelijking met september 2010, zijn er 6 procent meer huizen verkocht in september 2011. In de periode van januari tot oktober 2011, zijn er nog wel 3,2 procent minder huizen verkocht in vergelijking met 2010.

Volgens het kadaster in de verkoop van vrijstaande huizen het hardst gestegen met 15,9 procent. Het slechtst ging het met de appartementen, de verkoop hiervan is slechts met 0,7 procent gestegen in vergelijking met september 2010.

 In september zijn er ook meer verhuizen verkocht in vergelijken met de maand augustus. Het gaat om een stijging van 3,2 procent.

De provincie Groningen is de enige provincie waar er minder huizen verkocht zijn in vergelijking met vorig jaar. De daling was maar liefst 7,9 procent. De beste resultaten werden behaald in Flevoland. Er zijn in totaal 23,8 procent meer huizen verkocht.

Lees ook:Minder huizen verkocht in november
Lees ook:Huizenprijzen dalen snel
Lees ook:Ruim 16 procent minder huizen verkocht in augustus 2012
Lees ook:Huizenverkoop gestegen
Lees ook:In oktober weer minder huizen verkocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.