Vergroot de verkoopkansen van je huis! – Schrijf jouw verhaal op

Aegon geeft verkopers van huizen een kans om de verkoop een boost te geven. Als je een passende tekst schrijft, maak je kans om gepromoot te worden via Aegon.

In de huidige huizenmarkt moet je proberen om op te vallen. Er staan namelijk nog tientallen vergelijkbare huizen in jouw buurt in de verkoop. Je kunt op twee manieren opvallen in de massa. Je kunt een zeer scherpe prijs hanteren, of je zoekt de media op om jouw huis te promoten. De tweede optie is de beste, want als je kiest voor optie één, moet je een flink lage vraagprijs hanteren.

Op Wonen.aegon.nl kun jij je verhaal opstellen en insturen.

Laat op een interessante en uitnodigende manier zien waarom potentiële kopers voor jouw huis moeten gaan. Je moet niet een verhaal sturen waarin je de kenmerken van het huis opnoemt, maar je moet bijvoorbeeld benadrukken waarom je het huis vroeger gekocht hebt! Wat heb je er meegemaakt? Het moet een leuk verhaal zijn. Aegon zal namelijk de meest interessante verhalen selecteren.

Voeg de zes mooiste foto’s toe en deel jouw huis met Nederland.

Als je hulp nodig hebt bij het schrijven van de teksten, wil ik je graag helpen. Ik schrijf voor diverse websites teksten en blogs. Ik kan nog wel tijd vrij maken om een wervende tekst voor je te schrijven.

Lees ook:Extra aflossen voor meer woongenot
Lees ook:Goed verzorgde advertentietekst vergroot verkoopkansen
Lees ook:Nog steeds bij dezelfde energieleverancier? Stap over en bespaar geld
Lees ook:Huis niet te verkopen? Terugtrekken
Lees ook:Belangrijke tips om uw huis te verkopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.