Huizenmarkt.blog.nl

Welkom op een nieuwe site van Blog.nl volledig gericht op de ontwikkelingen op de huizenmarkt.

De ontwikkelingen rondom het eigen huis blijft de woningbezitter, en de potentiƫle huizenkopers, bezig houden. Dit geldt zeker in de jaren 2008 tot op heden. De huizenprijzen zitten in een dalende trend, maar de verlagingen worden steeds kleiner.

Daarnaast hebben wij nog de rol van de overheid in de ontwikkeling van de prijzen. Zodra de prijzen nog verder gaan zakken, is het ingrijpen van de overheid niet uit te sluiten. Toch blijven ze ook kijken naar de mogelijkheden om de hypotheekrenteaftrek te beperken, maar de regeringspartijen durven hier geen beslissingen over te nemen.

Wat kunt u van Huizenmarkt.blog.nl verwachten?
Met deze blog willen wij bezoekers op de hoogte brengen van recente ontwikkelingen wat betreft de huizenprijzen, maar ook de rol van de overheid hierin. De ontwikkeling van de hypotheekrentes en de gevolgen van de stijging of de daling, zal ook de nodige aandacht krijgen. Kortom alles wat met de financiƫle kant van huizenbezit te maken heeft willen wij de focus op gaan leggen.

Lees ook:Wat gaat er met de huizenprijzen gebeuren in 2011?
Lees ook:Daar gaat onze hypotheekrenteaftrek
Lees ook:Huizenprijzen blijven zakken in 2013
Lees ook:Stap 1: hypotheekrenteaftrek beperken
Lees ook:Huis kopen als de huizenprijzen laag staan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.