Open Huizen Route – Komende zaterdag meerdere huizen op één dag bekijken!

Voor komende zaterdag wordt er een grote opkomst verwacht tijdens de Open Huizen Route. De afgelopen jaren zijn er weinig huizen verkocht door gebrek aan vertrouwen in de huizenmarkt. Het vertrouwen is weer volledig terug. Huurders kunnen nu hun slag slaan door alsnog te gaan voor een koophuis.

De huizenprijzen zijn aan het stabiliseren en de hypotheekrente staat historisch laag. Alle verkeerslichten staan op groen om een huis te kopen. Als je op zoek bent naar een huis kun je zaterdag in een paar uren tijd meerdere huizen bezoeken.

Over de voordelen van de Open Huizen Route voor potentiële kopers heb ik een blog geschreven voor Huislijn.nl. Eén van de grootste voordelen is dat je zonder een afspraak te maken zo kunt binnenlopen bij interessante huizen. Je hoeft dus geen afspraak in te plannen voor in de avonduren. Door ze achtereenvolgend te bekijken, kun je de huizen onderling ook beter vergelijken.

Lees mijn volledige blog op Huislijn.nl.

Lees ook:Het belang van een open huis
Lees ook:Vandaag weer Open Huizen dag
Lees ook:Huis verkopen tijdens de Nationale Open Huizen route op 28 maart
Lees ook:Huis verkopen tijdens de Zomer Open Huizen Avond op 2 juli!
Lees ook:105.000 bezoekers op Open Huizen dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.