Groningers moeten verstandig stemmen op Groninger partijen

Op 18 maart mogen wij weer stemmen. Het gaat deze keer om de leden van de provinciale staten. Groninger huiseigenaren doen er verstandig aan om deze keer wijs te stemmen. Kiezen ze voor een landelijke partij die de belangen voor heel Nederland moet verdedigen? Of kiezen ze voor een partij die voor hun belangen op komt? Het lijkt mij eenvoudig! Groningers moeten stemmen op een politieke partij die open staat voor de problematiek rondom de aardbevingsschades.

Ik woon zelf in provincie Groningen. Mijn geluk is nog dat ik net buiten het aardbevingsgebied woon, maar wat gaat de toekomst ons nog bieden? Het probleem met de huizen en de veiligheid in Groningen krijgt steeds meer landelijke aandacht, maar naar mijn mening wordt het probleem nog steeds onderschat. Alle politieke partijen nemen nu duidelijke standpunten in over de gaswinning in Groningen, maar in hoeverre zijn deze politieke partijen te vertrouwen? Ze zijn het pas in hun programma op gaan nemen nadat het een heet hangijzer was geworden. Ze roepen nu allemaal dat er iets moet gebeuren, maar dat zal hoofdzakelijk uit eigen belang zijn. Zieltjes winnen noem je dat.

In de huidige situatie zijn de belangen van de Groninger huizenbezitters alleen te verdedigen door politici die weten wat het probleem is. Ervaringsdeskundigen weten wat er moet gebeuren.

De politieke partijen hebben Groningen links laten liggen. Het wordt nu tijd dat de Groningen de landelijke politieke partijen links laten liggen. Dat geldt vooral voor de PvdA die zeer groot is in Groningen.

Lees ook:Wat willen de politieke partijen met de hypotheekrenteaftrek?
Lees ook:Slogan VVD: “Hypotheekrenteaftrek staat bij ons als een huis”
Lees ook:VBO geeft stemadvies gericht op de huizenmarkt
Lees ook:Wat is een fiscale aflossingsbonus?
Lees ook:VVD de beste keuze voor de huizenmarkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.