Duurste huis in Amsterdam

De komende weken zullen wij aandacht besteden aan de duurste huizen die op dit moment te koop staan in onze grote steden en in de provincies. Vandaag nemen wij het duurste huis van Amsterdam onder de loep.

Het huis staat aan de Maarten Jansz Kosterstraat. Het is een voormalig Turngebouw genaamd: De Hoop. Het herenhuis staat bekend onder de naam “Studio White Space”. Het herenhuis is in 2005 gerenoveerd en fungeert op dit moment als expositie- en ontvangstruimte. Het huis is 10 meter diep en 13 meter breed en heeft maar liefst 4 verdiepingen en een kelder van 30m2.

Het huis is voorzien van verschillende terrassen, een lift, meerdere open haarden, zeer luxe professionele keuken en mooi afgewerkte slaapkamers met badkamers. Het huis heeft een garage met automatische garagedeuren en het huis heeft een gastenverblijf van ca. 65 m2.

Wat kost dit huis?
Voor dit huis op een toplocatie hanteren ze een vraagprijs van €7.500.000. Stel dat u een hypotheek krijgt met een rentepercentage van 4,5. Voor de berekening ga ik uitsluitend uit van de te betalen hypotheekrente. In deze markt krijgt u nog wel iets van de prijs af, dus laten wij uitgaan van een totale hypotheekbedrag van €7.000.000 (inclusief het meefinanciering van de kosten).

Uw bruto maandlasten gaan bedragen: €26.250,-.

Lees ook:Het duurste huis op Funda
Lees ook:Duurste huis in de verkoop: €9.999.999 k.k.
Lees ook:Huis kopen van Wesley en Yolanthe
Lees ook:Amsterdam is goedkoop in vergelijking met Londen en New York
Lees ook:De juiste vraagprijs verkoopt een huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.