Extra aandacht voor huis van de week


Update: In verband met te weinig animo, gaan de artikelen over de huis van de week niet door.

Huizenmarkt.blog.nl wordt gelezen door mensen die interesse hebben in de huizenmarkt. Onder de lezers zitten ook veel potentiële kopers die het juiste moment en het juiste huis afwachten. Er zijn op dit moment via Funda ruim 234.000 huizen in de verkoop. Onder deze verkopers zitten veel huizenbezitters die in financiële nood zitten. Huizenmarkt.blog.nl biedt vijf verkopers de mogelijkheid om hun huis extra in de kijker te zetten.

Wij roepen huizenbezitters op die financieel hopeloos vastzitten doordat ze het huis nog niet verkocht hebben. In de maand mei maken wij wekelijks een artikel waarbij wij aandacht besteden aan huizen die verkocht “moeten” worden, om nog grotere zorgen voor de verkopers te voorkomen.

De eigenaren krijgen de mogelijkheid om het huis aan te prijzen in schrift en op foto’s. Het is ook mogelijk om via Youtube een rondleiding te geven, of gewoon een verkooppraatje te presenteren. Iedere zondag in mei publiceren wij een artikel gericht op een huis waarvan de eigenaren het verdienen om het huis te verkopen. Het eerste artikel zal dus geplaatst worden op 1 mei.

Deze verkopers krijgen een vragenlijst in de mailbox, op basis waarvan het artikel zal worden gemaakt. De nadruk komt te liggen op het huis en niet op de financiële positie van de verkopers. Op verzoek is het ook mogelijk om het verhaal achter de verkoop niet openbaar te maken.

Potentiële kopers gaan geen huis kopen omdat de verkopers het verdienen, maar door de extra aandacht hebben de eigenaren een grotere kans om hun huis te verkopen. Ze krijgen de kans om hun huis van de beste kant te laten zien aan het landelijk publiek.

Lees ook:Een huizentrein op gang helpen
Lees ook:Laag bod op huis accepteren kan verstandig zijn
Lees ook:Huis verkopen aan de staat
Lees ook:Te hoge vraagprijs blijven vragen
Lees ook:Hypotheek aflossen met pensioenpremie

Eén reactie op “Extra aandacht voor huis van de week

  1. Karin Jans

    Wij hebben een mooi huis te koop!! zie hieronder

    Ons huis aan de Krokuslaan 4 in Nootdorp staat te koop!
    Het is een mooie eengezinswoning in een zeer rustige, kindvriendelijke buurt. De woning is snel te betrekken, evt. inclusief meubilair. De woning is beneden uitgebouwd en in die uitbouw bevindt zich een moderne keuken ( 2009). Boven is de moderne badkamer(2005) met design radiator en een wasbak met dubbele kranen, 3 slaapkamers. Op de zolderetage is er een ruime kamer met dakkapel en wastafel, veel bergruimte en aparte plaats voor de wasmachine en droger en cv-ketel(2007)
    De buitenboel is in 2010 geschilderd. De voortuin is modern en onderhoudsvriendelijk. De grote achtertuin met stenen berging ligt op het ZO. De woning is prima onderhouden!
    vraagprijs 269.500€ (Ruseler)
    Kunnen jullie daar iets mee ??

    groeten Karin Jans

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.