Droomvilla winnen

De 54-jarige Ruud Bakker gaat zijn villa verloten. Zijn villa met een vraagprijs van €925.000 is niet te verkopen, dus gaat hij hem maar verloten.

In 2008 heeft hij zijn huis in de verkoop gezet voor een bedrag van €1.000.000. In de loop der jaren is de vraagprijs gezakt naar €925.000, maar nog steeds geen koper. Door ziekte kan hij het huis niet meer betalen dus het huis moet op korte termijn verkocht, of in dit geval verloot worden.

Het is niet toegestaan om een huis te verloten, dus moest de heer Bakker een constructie opzetten om de kansspelwetgeving te omzeilen. De Kansspelautoriteit is nog aan het uitzoeken wat ze tegen deze loterij kunnen doen. De woning is ondergebracht in een Britse B.V. De verloting zal plaatsvinden via Costa Rica. Er worden maximaal 60.000 “loten” uitgegeven.

Ik hoop voor Ruud Bakker dat de Kansspelautoriteit geen manier gaat vinden om de loterij te blokkeren. Daarnaast moet het hem ook nog lukken om voldoende “loten” te verkopen om in ieder geval uit de schulden te blijven. Ik ben bang dat potentiële deelnemers zich af laten schrikken door de ingewikkelde constructie. De loterij roept teveel vragen op.

Lees ook:Villa in Zuid-Afrika winnen
Lees ook:Loterij van de villa van Ruud Bakker on hold
Lees ook:Een huis leasen in plaats van kopen
Lees ook:Willem-Alexander en Máxima kopen Griekse villa
Lees ook:Duokoop – Huis kopen, grond huren

Eén reactie op “Droomvilla winnen

  1. Nadia

    Verloten je huis voor hoe veel .
    waar ligt de huis ergens.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.