Vandaag weer Open Huizen dag

huis2, huis, geldTwee keer per jaar wordt de Open Huizen dag georganiseerd. Eén keer in het voorjaar en één keer in het najaar.

De meeste bezoekers van deze dagen zullen hun route gaan plannen via Funda.nl, maar Funda geeft niet een volledig overzicht. Makelaars die niet zijn aangesloten bij de NVM worden niet meegenomen in het overzicht op Funda.nl. Op Huislijn.nl treft u de huizen aan die meedoen aan de Nationale Open Huizen route.

De laatste Open Huizen dag van 29 september 2012 was een groot succes in vergelijking met de Open Huizen dag in het voorjaar van 2012. Op de route van de NVM zijn er 107.000 bezoekers geweest bij 50.000 huizen die deelnamen. Gemiddeld heeft toen 1 op de 3,5 deelnemende huizen geen bezoekers mogen ontvangen.

In de tweede helft van 2012 zijn er relatief veel huizen verkocht. Dit werd ingegeven door de nieuwe hypotheekregels die vanaf 1 januari 2013 van kracht zijn geworden. Veel potentiële huizenkopers hebben nog in 2012 toe willen slaan om te voorkomen dat ze vielen onder de huidige hypotheekregels waarin er gedurende de looptijd van de hypotheek al afbetaald moet worden op de hypotheekschuld.

Na 16:00 uur zult u op deze blog de bezoekersaantallen aantreffen van de deelnemende huizen aan de Nationale Open Huizen route.

Lees ook:Open Huizen dag van 28 maart was een groot succes
Lees ook:105.000 bezoekers op Open Huizen dag
Lees ook:Huis verkopen tijdens de Nationale Open Huizen route op 28 maart
Lees ook:Tegenvallend aantal bezoekers op Open Huizen Dag
Lees ook:Het belang van een open huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.