Slapen in je droomhuis

100 Euros money stackOp 17 oktober 2014 organiseert Nationale Nederlanden de Nationale Huizennacht. Overweeg je om een huis te kopen? Probeer het huis dan eerst een nacht uit.

Het bezichtigen van een huis geeft je maar een gedeeltelijke indruk van het huis. Je kunt je pas echt goed inleven in het huis als je er woont, maar dan heb je het huis al gekocht. De term proefwonen kende ik al, maar de verzekeraar Nationale Nederlanden introduceert iets nieuws, namelijk het huis een nachtje uitproberen. Op deze manier kun je er achter komen of het huis echt bij je past.

De verzekeraar organiseert de nacht in samenwerking met Funda. Via de huizenvergelijker kun je een huis aanmelden, maar je kunt als huizenzoeker ook zoeken naar een deelnemende woning. Helaas blijkt het aanbod nog niet erg groot te zijn. In plaatsen als Amsterdam, Groningen en Utrecht zijn op dit moment nog geen deelnemende huizen. In Den Haag en Utrecht slechts één.

Ik vind het een leuk initiatief! Heb jij je huis in de verkoop en wil je de verkoopkansen vergroten? Meld je huis dan aan.

Lees ook:Nationale Huizennacht is een flop
Lees ook:Vandaag weer Open Huizen dag
Lees ook:Kwart van de huizenkopers financiert maximaal
Lees ook:Huis verkopen tijdens de Nationale Open Huizen route op 28 maart
Lees ook:Open Huizen dag van 28 maart was een groot succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.