Potentiële huizenkopers bezoeken de Open Huizen Dag massaal

nvmDe voortekenen waren al goed en de bezoekersaantallen kunnen het nu bevestigen. De Open Huizen Dag van vandaag was een groot succes. De NVM meldt maar liefst 140.000 bezoekers bij de deelnemende huizen. Slechts één op de vijf deelnemers heeft geen bezoekers mogen ontvangen.

Vooral starters die het perfecte moment aanvoelen hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om vandaag in één keer meerdere huizen te bezichtigen.

Vorig jaar oktober bleef het bezoekersaantal nog steken op ongeveer 100.000. Een stijging van 40% meer bezoekers zegt veel over de huidige toestand van de huizenmarkt. Er deden vandaag 50.000 huizen mee tegen 45.000 in oktober 2013, maar dat kan het verschil niet verklaren.

Gezien de sterke daling van de huizenprijzen en de zeer lage hypotheekrente is het een slim moment om de huizenmarkt te betreden. De huurders die het kopen van een huis de afgelopen jaren niet hebben aangedurfd willen nu hun slag slaan.

Lees ook:Honderdduizend bezoekers op Open Huizen Dag
Lees ook:Open Huizen Dag oktober 2013 – 125.000 bezoekers
Lees ook:NVM verwacht veel bezoekers op Open Huizen Dag
Lees ook:Tegenvallend aantal bezoekers op Open Huizen Dag
Lees ook:Flink meer huizen verkocht in oktober

Eén reactie op “Potentiële huizenkopers bezoeken de Open Huizen Dag massaal

  1. Iwanov Kapotjeplov

    Het cijfer van 100.000 bezoekers van de vorige keer is fout; het moet 125.000 bezoekers zijn. De NVM heeft het cijfer al alng en breed aangepast.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.